Fri frakt inom Sverige / 2-5 vardagars leveranstid

KLÄDER MED TECKENSPRÅK

Beställ unika och personliga kläder med namn/ord, hela handalfabetet på svenskt teckenspråk eller med positiva budskap. Finns både T-shirts, tröjor och posters att välja på. Det svenska handalfabetet "LEO" är designad av dövblinda konstnären Camilla Högberg tillsammans med Jag hör dig AB. 

Louise S. Hamqvist som driver Jag hör dig AB tog foto på sin son Leo´s händer när han tecknade de olika bokstäverna. Dessa bilder skickades till Camilla som i sin tur gjorde ett fantastiskt arbete med att designa och illustrera handalfabetet. Vi kan med stolthet presentera det svenska handalfabetet "LEO".

Finns endast att beställa hos oss!

Saknar du någon storlek eller färg kontakta oss gärna på chatten eller mail: [email protected] Vill du ha tecknet "I love you" (kommer placeras sist efter namnet/ordet med ett litet mellanrum) eller bara med tecken utan bokstäver, skriv i fältet för meddelande vid beställning så ordnar vi det gärna! OBS! Beställningsvara, längre leveranstid, gäller hela ordern.* 

*Om du beställer andra produkter skickas allt först när beställningsvarorna är klara. OBS! Då detta är en beställningsvara är det längre leveranstid, cirka 3 veckor innan de skickas iväg (det är en uppskattning av leveranstiden), vi ska göra allt för att du ska få din beställning så fort som möjligt. 

Psst! Är det bråttom rekommenderar vi att köpa ett presentkort istället om du vill ge bort i present.