Fri frakt inom Sverige / 2-5 vardagars leveranstid

Personlig mössa med namn på teckenspråk - Unisex

  • 279 kr

I lager.
Dela

Mössa med namn eller valfritt ord på svenskt teckenspråk. 


OBS! Glöm ej att fylla i namn/ord  i beställningsformuläret ovan.

Kylan är här och det är dags att klä sig för säsongen! Vår unika mössa ger dig en chans att visa stöd för användningen av tecken, ett fantastiskt och viktigt sätt att kunna kommunicera på. Mössan är i one size och passar både större barn och vuxna. 

Du kan själv välja det som ska stå på mössan: ett personnamn, namnet på ditt fotbollslag, skola, stad, ett fint ord som "KRAM" eller varför inte ge bort den som present? Våra mössor är bekväma och stilfulla, perfekta för att hålla dig varm och torr under höstens alla regniga dagar. De är tillverkade av ett högkvalitativt material som är slittåligt och mycket skönt mot huden. Så passa på och beställ en unik mössa idag!

En mysig, lite tunnare bomullsmössa i onesize som passar barn från cirka 7-8 års ålder upp till vuxen. Trycket är med en svart bakgrund för att trycket ska hålla, utan denna finns det risk att bokstäverna inte sitter kvar som de ska.

  • Beställ en unik och personlig mössa med namn eller valfritt ord* (max 10 bokstäver) och få det på print med både stora bokstäver och teckenspråk eller hela handalfabetet.
  • Då detta är en beställningsvara är leveranstiden är cirka 4 veckor* innan den skickas iväg (det är en uppskattning av leveranstiden), vi ska göra allt för att du ska få din beställning så fort som möjligt.
  • Vill du ha tecknet "I love you" (kommer placeras sist efter namnet/ordet med ett litet mellanrum) eller bara med tecken utan bokstäver, skriv i fältet för meddelande vid beställning så ordnar vi det gärna!
  • Storlek: Onsize, passar barn från cirka 7-8 års ålder upp till vuxen, sitter lite lösare på barn och tightare på vuxen. Längd 24 cm. 
  • Finns endast i färgen svart.
  • Kvalité:  95 % bomull, 5 elastan. Tvättas i 30 grader, torktumlas ej.
  • FAQ – Svar på vanliga frågor hittar du HÄR.
  • Ej någon bytes eller ångerrätt på namn/ord produkter. Bilderna är exempel och det färdiga trycket kan variera i storlek och placering. Bilderna är exempel och det färdiga trycket kan variera.


*Förbehåller oss rätten att neka order vid olämpligt, stötande och/eller diskriminerande ordval. 

*Med reservation för förseningar eller att mössan kan vara slut hos leverantören, vi meddelar er i så fall.