FAQ

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna, ovanliga frågor går bra att maila till info@jaghordig.com.

Vem är Jag hör dig AB?

Jag hör dig AB är ett företag som brinner för allas rätt att vara med och vill även visa det positiva med att en funktionsnedsättning. Du är inte ensam! Företaget finns i södra Sverige, i Helsingborg och drivs av Louise Strand Hamqvist som själv är hörselskadad/döv sedan vuxen ålder, använder ett cochlear implantat och en hörapparat. Vi är en positiv shop med det lila hjärtat. Kvalité och funktion är mycket viktigt för oss och självklart nöjda kunder. Du kan läsa mer HÄR

Leverans

Postnord varubrev skickas hem till brevlådan, om det inte går att leverera försändelsen hämtas det på uthämtningsställe. DHL skickas till närmsta Servicepoint eller direkt till företaget vid företagspaket.

Frakt inom Sverige:

Privatpersoner: 29 kr, fraktfritt vid köp över 499 kr. Skickas med Postnord eller DHL. Företag: Små försändelser upp till 1 kg skickas som varubrev med Postnord: 29 kr. Företagspaket med DHL: 79 kr. Leveranstid: 2-5 vardagar. Vid beställningsvaror skickas hela ordern när alla produkter finns tillgängliga att skicka.

Frakt till Danmark:

Privatpersoner: 69 kr med DHL eller Postnord. Företag: Företagspaket med DHL: 99 kr. Leveranstid: 3-8 vardagar. OBS! Skickar ej till Grönland och Färöarna 

Frakt till Finland

Privatpersoner: 69 kr med DHL eller Postnord. Företag: Företagspaket med DHL: 99 kr. Leveranstid: 3-8 vardagar. OBS! Skickar ej Åland.

Betalning

Du som kund kan välja på flera olika betalningssätt. Köp nu, betala sen, dela upp betalningen eller betala direkt med bankkort eller banköverföring. Vi använder följande betalsätt: Klarna. Finns även alternativ till Klarna, kontakta oss så löser vi det gärna.