FAQ

Vanliga frågor om våra kläder med teckenspråk

STORLEKAR

Hur är vuxenstorlekarna?

T-shirts och hoodies

Unisex och herr: Är rymligare än dam och de är normala i storlekarna, rekommenderas att beställa den storlek du brukar använda.

Dam: Är normala i storleken, smalare i modellen och mer figursydd jämfört med herr/unisex. Vill du ha rymligare plagg, välj herr/unisexmodell.

Om du är osäker på vilken storlek du ska beställa, välj gärna en större storlek för att vara på den säkra sidan.

 Hur är barnstorlekarna?

T-shirts: De är normala i storleken. Lite längre i modellen så passar även längre barn, om barnet är lite kortare kan man vika upp tröjan om man vill. Om du är osäker på storlek, välj hellre en större storlek. Barn växer ju ganska fort.

Hoodies: Normala i storleken

Vilka storlekar har ni?

T-Shirts: 

  • För barn från strl 90/100 till 150/160. 
  • Dam finns i strl XS-XXL, tyvärr tillverkas de inte i större storlekar i dam, men det går bra att beställa unisex (V-ringad) eller herr (U-ringad). 
  • Herr och unisex finns i storlek XS - 4XL. 

Hoodie och med hoodie zip: 

  • För barn från strl 90/110 till 150/160 (endast hoodie).
  • Dam finns i strl XS-XXL, tyvärr tillverkas de inte i större storlekar i dam, men det går bra att beställa unisex/herr. 
  • Herr/unisex finns i storlek XS - 3XL. Grå och svart: XS-5XL.

Har ni en storleksguide?

Finns en storleksguide längst ner på varje produktsida.

ÖVRIGT

 Jag saknar en färg eller storlek, vad gör jag då?

Kontakta oss gärna så ska vi göra allt för att försöka lösa det.


Hur beställer jag med tecknet för "I love you" eller utan bokstäver med endast tecken?

För "I love you"- tecknet finns en ruta där du fyller i vad det ska stå på varje tröja. Fyll i den och skriv att du vill ha med hjärta eller skriv en emoji med hjärta. Vill du endast ha tecken och inga bokstäver, skriv detta under meddelande i kassan.


 Jag vill köpa åt min kompis men vet inte hens storlek eller vilken färg jag ska välja.

Rekommenderar att köpa ett presentkort och ge bort, så kan hen själv välja i lugn och ro.

 

Går det att byta en tröja/T-shirt som inte passar?

Specialbeställda produkter som ex ditt namn med handalfabetet har ingen ånger- eller bytesrätt. Produkter med enbart hela handalfabetet har du ånger- eller bytesrätt inom 30 dagar från det att du mottagit din beställning.

 

Hur lång är leveranstiden?

Varje beställning tas fram efter dina önskemål och du kan förväntad leveranstid är cirka 4 veckor innan de skickas (det är en uppskattning av leveranstiden), vi ska göra allt för att du ska få din beställning så fort som möjligt. Vi ansvarar ej för eventuella förseningar som kan uppstå, t ex att just din tröja är slut i lager hos vår leverantör eller annat som gör att leveranstiden blir längre. Är det bråttom rekommenderar vi att köpa ett presentkort istället om du vill ge bort i present. Om du beställer andra produkter skickas allt först när beställningsvarorna är klara.

 

Varför den lite längre leveranstiden?

Varje plagg beställs för sig då vi inte har möjlighet att att hålla ett lager av alla de olika storlekarna, färgerna och modellerna. Det tar även tid för tryckeriet att trycka upp, det ligger mycket arbete bakom och vi är väldigt noga med slutresultatet så att du som kund blir nöjd.


Hur vet jag att beställningen är skickad?

Ladda ner båda apparna "Mina paket" (DHL) och "Postnord", lägg till din e-postadress och mobilnummer så får du en notis när frakten bokas och du kan följa din beställning hela vägen.


Jag betalar med Klarna, när dras pengarna?

När ordern är aktiverad, dvs när din beställning är redo att skickas iväg. 

Du kan själv hålla koll på Klarnas hemsida eller deras app. Jag hör dig AB som butik kan tyvärr inte påverka om du får en påminnelseavgift för obetald faktura, utan hänvisar dig till deras kundtjänst.


Jag vill beställa flera tröjor åt min personal, hur gör jag då?

Ta kontakt med oss så ordnar vi det gärna!


Varför är bokstäverna ”M” och ”N” uppåt istället för nedåt?

Anledningen till att N och M är uppåt är en designfråga, svårt att få till det snyggt neråt och samtidigt vara tydlig med vilken bokstav man tecknar.