FAQ

Vanliga frågor om våra kläder med teckenspråk

Hur är dam-, herr- och unisexstorlekarna?

T-shirts och hoodies: De är normala i storlekarna, unisex och herr är rymligare än dam.  Dam är smalare i modellen och figursydd jämfört med herr/unisex.


 Hur är barnstorlekarna?

T-shirts: De är normala i storleken. Lite längre i modellen så passar även längre barn, om barnet är lite kortare kan man vika upp tröjan om man vill. Om du är osäker på storlek, välj hellre en större storlek. Barn växer ju ganska fort.

Hoodies: Normala i storleken


Vilka storlekar har ni?

T-Shirts: 

  • För barn från strl 90/100 till 150/160. 
  • Dam finns i strl XS-XXL, tyvärr tillverkas de inte i större storlekar i dam, men det går bra att beställa unisex (V-ringad) eller herr (U-ringad). 
  • Herr och unisex finns i storlek XS - 4XL. Unisex blå endast upp till XXL.

Hoodie och med hoodie zip: 

  • För barn från strl 90/110 till 150/160 (endast hoodie).
  • Dam finns i strl XS-XXL, tyvärr tillverkas de inte i större storlekar i dam, men det går bra att beställa unisex/herr. 
  • Herr/unisex finns i storlek XS - 3XL. Grå och svart: XS-5XL.

Har ni en storleksguide?

Finns en storleksguide längst ner på varje produktsida.


 Jag saknar en färg eller storlek, vad gör jag då?

Kontakta oss gärna så ska vi göra allt för att försöka lösa det.

 

Jag vill köpa åt min kompis men vet inte hens storlek eller vilken färg jag ska välja.

Rekommenderar att köpa ett presentkort och ge bort, så kan hen själv välja i lugn och ro.

 

Går det att byta en tröja/T-shirt som inte passar?

Specialbeställda produkter som ex ditt namn med handalfabetet har ingen ånger- eller bytesrätt. Produkter med enbart hela handalfabetet, positiva budskap mm har du ånger- eller bytesrätt inom 14 dagar från det att du mottagit din beställning.

 

Hur lång är leveranstiden?

Varje beställning tas fram efter dina önskemål och då detta är en beställningsvara är det längre leveranstid, cirka 3 veckor innan de skickas iväg (det är en uppskattning av leveranstiden), vi ska göra allt för att du ska få din beställning så fort som möjligt. Vi ansvarar ej för eventuella förseningar som kan uppstå, t ex att just din tröja är slut i lager hos vår leverantör eller annat som gör att leveranstiden blir längre. Är det bråttom rekommenderar vi att köpa ett presentkort istället om du vill ge bort i present.

 

Hur vet jag att beställningen är skickad?

Ladda ner båda apparna "Mina paket" (DHL) och "Postnord", lägg till din e-postadress och mobilnummer så får du en notis när frakten bokas. Du får också ett mail av Jag hör dig AB när din beställning är skickad, mailet kan hamna i skräpposten.

Jag betalar med Klarna, när dras pengarna?

När ordern är aktiverad, dvs när din beställning är redo att skickas iväg. 

Om du väljer betalning "Få först, betala sen", kan det ibland hända att fakturan kommer innan produkten, håll själv koll på Klarnas hemsida eller deras app och pausa fakturan där. Jag hör dig AB som butik kan tyvärr inte påverka om du får en påminnelseavgift för obetald faktura, utan hänvisar dig till deras kundtjänst.

 

Varför är bokstäverna ”M” och ”N” uppåt istället för nedåt?

Anledningen till att N och M är uppåt är en designfråga, svårt att få till det snyggt neråt och samtidigt vara tydlig med vilken bokstav man tecknar.