Fri frakt inom Sverige / 2-5 vardagars leveranstid


Dina Köpvillkor

Här hittar du information om din beställning, betalningssätt, reklamationsrätt mm..


Om Jag hör dig AB

Företaget har sitt säte i Helsingborg. Företagets postadress är Spireagatan 15, 256 68 Helsingborg. Org.nr 559194-1850. Önskar du att komma i kontakt med oss, skicka ett mail till [email protected] med ditt ärende och dina kontaktuppgifter så hör vi av oss inom kort.

Beställning

När du slutfört din beställning skickas en orderbekräftelse till din e-postadress. I bekräftelsen finner du alla uppgifter om produkter, pris, fakturerings- och leveransadress. Är något fel i orderbekräftelsen ska du omedelbart kontakta oss via e-post till [email protected] För att få handla hos Jag hör dig AB måste du vara myndig, dvs 18 år och äldre.

Betalning med Klarna

När ordern är aktiverad, dvs du får ett bekräftelsemail om detta, dras pengarna inom 1-3 dagar alternativt om du valt att betala senare så kan du själv styra detta i Klarnas app eller på deras hemsida, det är inget som Jag hör dig AB påverkas av och du behöver inte meddela oss detta. 

Om du väljer betalning "Få först, betala sen", kan det ibland hända att fakturan kommer innan produkten, rekommenderar att själv hålla koll på Klarnas hemsida/deras app och pausa fakturan där. Jag hör dig AB som butik kan tyvärr inte påverka om du får en påminnelseavgift för obetald faktura, utan hänvisar dig till deras kundtjänst. 


Beställningsvaror med svenskt teckenspråk och positiva budskap

Om du beställer andra produkter skickas allt först när beställningsvarorna är klara. Varje beställning tas fram efter dina önskemål och du kan förväntad leveranstid är cirka 4 veckor (det är en uppskattning av leveranstiden), vi ska göra allt för att du ska få din beställning så fort som möjligt. Vi ansvarar ej för eventuella förseningar som kan uppstå, t ex att just din tröja är slut i lager hos vår leverantör eller annat som gör att leveranstiden blir längre. Ingen ersättning utgår vid förseningar. Om det brådskar, rekommenderar vi att köpa ett presentkort istället.

Ingen bytesrätt/ångerrätt på produkter med beställt namn/valfritt ord. Produkter med endast hela handalfabetet har bytesrätt/ångerrätt. Produktbilderna är exempel och det färdiga trycket kan variera. 


Välkomstrabatt

*Rabattkoden på 10% som du får när du har signat upp på nyhetsbrevet gäller på ordinarie priser och för köp över 299 kr, max rabatt som ges är 4 000 kr. 


Presentkort

Efter du har lagt din beställning skickas en kod direkt till din e-post tillsammans med beställningsbekräftelsen och kan sedan ges vidare till mottagaren (skriv koden i kassan för att att lösa in det). Köper du en vara med presentkort och sedan gör en retur på varan får du ett tillgodokort tillbaka. Du kan inte få kontanter tillbaka när varan ursprungligen är köpt med ett presentkort. Tillgodokortet är giltigt i 1 år från utfärdandedatumet. Presentkortet går inte att byta mot kontanter. Öppet köp/ångerrätt gäller ej på presentkort. Om du köper presentkort där frakten ingår, välj avhämtning i kassan.


Leverans och fraktavgifter

Våra normala leveranstider är 2-5 vardagar inom Sverige. 3-8 vardagar till Danmark och Finland. 

OBS! Beställningar lagda på helger skickas tidigast på vardagen efter. Om förseningar i leveransen skulle uppstå (utan att vi har meddelat dig om längre leveranstid) ska du kontakta oss på e-postadress: [email protected] 

Om du vid mottagandet upptäcker att försändelsen är transportskadad, skall du omedelbart reklamera detta till fraktbolaget.

Kunder som beställer från länder utanför Sverige kan vara skyldiga att betala tullavgifter. Eventuella tullavgifter är inte inkluderat i priset och redovisas inte innan du bekräftar ditt köpEventuella tullavgifter ska betalas av kunden till tullen i det land som vi levererar till.

För ej uthämtade varor hos postombudet debiteras du en administrativ avgift på 300 sek per försändelse, gäller för både privatpersoner och företagI det fall där du har valt fakturabetalning ska du betala fakturan och om din faktura är på ett högre belopp än 300 kronor, skickar vi tillbaka resterande belopp.  EJ utlöst paket räknas EJ som ångerrätt.

 Vi levererar just nu inom Sverige, Danmark och Finland (ej Färöarna, Grönland och Åland). 

Priser Frakt

Fraktavgifter inom Sverige:  

Privatpersoner: Alltid fri frakt/ 0 kr.

Företag:  0 kr/fri frakt: Skickas som varubrev eller med DHL, Vid frakt med Postnord lämnas beställningen i brevlådan eller vid dörren. DHL hämtas hos ombud. Företagspaket: 120 kr med DHL,  Om någon ej är på plats för att ta emot leveransen debiteras 300 kr.

 

Fraktavgifter till Danmark och Finland*: 

Privatpersoner: 49 kr DHL eller Postnord. 

Företag: 99 kr, DHL.  Om någon ej är på plats för att ta emot beställningen debiteras 300 SEK. För ej uthämtade varor hos postombudet debiteras du en administrativ avgift på 300 sek per försändelse, gäller för både privatpersoner och företag.

*Skickar ej till Föröarna, Grönland och Åland. 


Företag, skolor, landsting mm

Du som driver företag, arbetar inom kommun, skola, landsting mm är varmt välkommen att handla av oss. Vi erbjuder betalning med Swish, Klarna och faktura. Du väljer själv betalningsalternativ i kassan. 

Väljer du FAKTURA har du 30 dagars betalningstid och fakturan mailas till din e-postadress om inget annat alternativ väljs. Vid annan faktureringsadress, uppge adressen i meddelande i kassan.  Om du vill få fakturan skickad per post till faktureringsadressen tillkommer en extra avgift på 19 kr som läggs till på fakturan.  

Vid utebliven betalning efter förfallodagen skickas en ny faktura med förseningsersättning a´ 450 kr samt dröjsmålsränta med 8 % av det fakturerade beloppet (inkl moms).  Dröjsmålsräntan exkluderar eventuell kostnad för fakturering á 19 kr.


Priser

Alla priser i butiken anges i SEK och alla priser är inklusive 25% moms. 

Vi reserverar oss för prisändringar orsakat av prisändring från leverantör, feltryck i prislistan samt felaktigheter i priser beroende på felaktig information och förbehåller oss rätten att justera priset.

Ångerrätt/Bytesrätt

Vid köp av varor på webbplatsen har du som kund en lagstiftad 30 dagars ångerrätt som gäller från det att du har tagit emot en vara som du har beställt. 

Vid nyttjande av din ångerrättDu måste meddela att du ångrar dig. (Vi accepterar inga returprodukter utan att första ha meddelat oss, dvs inga pengar betalas tillbaka om det skulle ske.) Meddelandet ska skickas till oss [email protected] I ditt meddelande ska ditt namn, din adress, e-postadress, ordernummer samt vilka varor som returneringen gäller framgå klart och tydligt. Du bör omedelbart och senast inom 30 dagar efter ångermeddelandet returnera produkterna till oss. Du står för returfrakt (skickas spårbart för varor värda över 400 kr), leverans och skick på produkterna vid retur, produkterna bör därför skickas välpaketerade och i ursprunglig förpackning. På återbetalningsbeloppet förbehåller vi oss rätten att dra av en summa motsvarande värdeminskningen jämfört med varans ursprungliga värde vid använd eller skadad produkt. Vill du byta till en ny produkt gör en ny beställning.

Returadress: Jag hör dig AB, Spireagatan 16, 256 68 Helsingborg

Köpesumman återbetalas i sin helhet, senast 30 dagar efter det att vi har återfått varan. Köpesumman återbetalas till din ursprungliga betalningsmetod, använde du kreditkort återbetalas summan till samma kort.

Ångerrätten/bytesrätten gäller inte vid: Produkter som på grund av hälso- eller hygienskäl har förseglats (plomberats) och där förseglingen (plomberingen) har brutits av dig. Produkter som har karaktär av förseglad ljud- eller bildupptagning och där förseglingen har brutits av dig. Specialtillverkad produkt, som ex produkter med valfritt namn/ord, som har skräddarsytts särskilt åt dig eller har en tydlig personlig prägel efter dina önskemål. Tjänster som har fullgjorts och där du uttryckligen har samtyckt till att tjänsten påbörjas utan ångerrätt. Varor som snabbt kan försämras, exempelvis livsmedel. Du har rätt att undersöka varans egenskaper och funktion, men tänk på att inte hantera varan mer än nödvändigt. Gör du det riskerar du få ersätta för varans värdeminskning. För mer om den lagstiftade ångerrätten, se här. 

 Reklamation och klagomål

Vi besiktigar alla produkter innan dessa skickas till dig. Skulle produkten ändå vara skadad eller felexpedierad när den anländer åtar vi oss i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning att kostnadsfritt åtgärda felet. Du måste alltid kontakta oss för ett godkännande innan du returnerar en defekt vara. Klagomålet ska skickas omedelbart efter att defekten har upptäckts. Produkten ska vid efterfrågan alltid skickas tillbaka per post, Jag hör dig AB står då för returfrakten.

Hur går du tillväga vid reklamation?

Eventuella fel och defekt ska alltid reklameras till [email protected] där du anger ditt namn, din adress, e-postadress, ordernummer och en beskrivning av felet. För en smidigare hantering bifoga gärna bilder skadan. Om det inte lyckas oss att åtgärda felet eller leverera en liknande produkt, återbetalar vi dig för den defekta produkten i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Vi står för returfrakt vid godkända reklamationer. Vi förbehåller oss rätten att neka en reklamation om det visar sig att varan inte är felaktig i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Vid reklamationer följer vi riktlinjer från Allmänna Reklamationsnämnden, se arn.se.

 Ansvarsbegränsning

Vi tar inget ansvar för indirekta skador som kan uppstå på grund av produkten. Vi accepterar inget ansvar för förseningar/fel till följd av omständigheter utanför företagets rådande (Force Majeure). Dessa omständigheter kan exempelvis vara arbetskonflikt, eldsvåda, krig, myndighetsbeslut, förminskad eller utebliven leverans från leverantör. Vidare tas inget ansvar för eventuella förändringar på produkter/produktegenskaper som ändrats av respektive leverantör och andra faktorer utanför vår kontroll. 

Produktinformation

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel på denna webbplats samt slutförsäljning av produkter. Vi garanterar inte att bilderna återger produkternas exakta utseende då en viss färgskillnad kan förekomma beroende på bildskärm, fotokvalitet samt upplösning. Vi försöker alltid på bästa sätt att exponera produkterna så korrekt som möjligt. Vi reserverar oss för prisändringar orsakat av prisändring från leverantör, feltryck i prislistan samt felaktigheter i priser beroende på felaktig information och förbehåller oss rätten att justera priset.

Ändringar till de Allmänna Villkoren: Vi förbehåller oss rätten att när som helst företa ändringar i villkoren. Ändringar av villkoren kommer att publiceras online på webbplatsen. De ändrade villkoren anses för accepterade i samband med order eller besök på webbplatsen. 

Tvist och lagval 

I tillfälle av att tvist inte kan lösas i samförstånd med företagets kundtjänst och kunden, kan du som kund vända dig till Allmänna Reklamationsnämnden, se arn.se. För boende i ett annat EU-land än Sverige kan man lämna klagomål online via EU-kommissionens plattform för medling i tvister, se http://ec.europa.eu/consumers/odr Vid eventuell tvist följer vi beslut från ARN eller motsvarande tvistlösningsorgan. Tvist gällande tolkningen eller tillämpningen av dessa allmänna villkor ska tolkas i enlighet med svensk rätt och lag.