Fri frakt inom Sverige / 2-5 vardagars leveranstid

Varmt välkommen till oss, en webbutik för dig som är hörselskadad, döv, dövblind och anhörig. 

Du är inte ensam, i Sverige finns det cirka 1,5 miljoner hörselskadade, 8-10 000 barndomsdöva, över 2000 dövlinda,  30 000 teckenspråksanvändare och runt om alla oss finns det anhöriga, dvs vänner, familj, arbetskamrater som också är delaktiga.


Syntolkning: Bild på Louise, har en blå tröja, blont hår och ser in i kameran med ett leende. 

Bakgrund till Jag hör dig AB

Jag har länge saknat en butik där man kan hitta fina och roliga produkter för oss hörselskadade, döva, dövblinda och anhöriga. Något med en modern och positiv anda, någon som tänker utanför boxen. Det hittade jag inte efter mycket letande, så nu har jag skapat sådan butik själv istället. Webbshoppen öppnade mars 2019 och vi har många nöjda kunder, vilket är jätteroligt!

Här hittar du allt ifrån batterier, väckarklockor, skins och spel till produkter för hälsa och välbefinnande. Saker som kommer göra ditt liv enklare och saker som du inte visste du behövde tills du kom hit eller något du "villhöver". 

Om du saknar något, söker återförsäljare eller hittat en produkt som du tror hade passat här så är du varmt välkommen att kontakta mig.

Hoppas du ska trivas här!

Med Varma Hälsningar

 Louise Strand Hamqvist

VD Jag hör dig AB

Syntolkning: Vitklädd kvinna står i ett hav av rosa blommor och tittar njutningsfullt upp mot solen. 

Om min hörsel

-Gott Nytt År!! PANG! PIIIIIIIIIP!! 

18 år gammal på nyårsafton 1999 small en mindre raket av precis bredvid mig. Det var en olyckshändelse som gav mig livslång tinnitus och försämrad hörsel.  Där och då bestämde jag mig för att göra det bästa av situationen och tänka positivt. Ett tankesätt som många gånger inte varit lätt men som har hjälpt mig mycket .

År 2014 förlorade jag min hörsel helt på grund av en sällsynt genetisk gen som gör att man kan tappa hörseln i 30-35 årsåldern. 

 Idag har jag cochlear implantat på höger öra och hörapparat på vänster. Jag är ljudöverkänslig, har audiativ neurepati och vet vad det innebär att vara hörande, hörselskadad och vuxendöv.

Syntolkning: Vita moln som bildar ett hjärta mot den himmelsblå bakgrunden.