Fri frakt inom Sverige / 2-5 vardagars leveranstid

Varmt välkommen till oss, en webbutik för dig som är hörselskadad, döv, dövblind och anhörig. 

Du är inte ensam, i Sverige finns det cirka 1,5 miljoner hörselskadade, 8-10 000 barndomsdöva, över 2000 dövlinda,  30 000 teckenspråksanvändare och runt om alla oss finns det anhöriga, dvs vänner, familj, arbetskamrater som också är delaktiga.


Syntolkning: Bild på Louise, har en blå tröja, blont hår och ser in i kameran med ett leende. 

Bakgrund till Jag hör dig AB

När jag fick mina första hörapparater för 15 år sedan var de så tråkiga! Utbudet var begränsat och det fanns ingenstans att vända sig för att kunna dekorera och göra dem fina. Fokus låg på att dölja istället för att kunna visa upp. Kan förstå att man vill dölja men det överensstämde inte med hur jag ville göra och det fanns inget annat alternativ att välja på.

Några år senare kom idén om att starta en egen webbutik , men det var inte läge just då. Men april 2019 det blev äntligen tillfälle och "Jag hör dig AB" öppnade upp webbshoppen! 

Här står det positiva med att leva med en funktionsvariant i centrum. Här hittar du vår kollektion med kläder på svenskt teckenspråk, produkter för att dekorera dina hörselhjälpmedel, spel, böcker och mycket mer. 

Här finns också många fina produkter för dig som arbetar inom förskola, skola, LSS och vården.

Om du saknar något, söker återförsäljare eller hittat en produkt som du tror hade passat här så är du varmt välkommen att kontakta mig.

Hoppas du ska trivas här!

Med Varma Hälsningar

 Louise Strand Hamqvist

VD Jag hör dig AB

Syntolkning: Vitklädd kvinna står i ett hav av rosa blommor och tittar njutningsfullt upp mot solen.