Fri frakt inom Sverige / 2-5 vardagars leveranstid

TM-ALERT - Med extra stark vibration - kopplas till din mobil

  • 3 749 kr

Produkten är tyvärr slut i lager :(

Dela

I samarbete med T-Meeting:

Missa inga viktiga samtal, meddelande eller påminnelser!

Ett varseblivningshjälpmedel som kopplas till din mobil och uppmärksammar dig genom att vibrera och lysa i olika färger. Du ställer enkelt själv in färger och antal vibrationer för ex SMS, E-mail mm på TM-Alert app.

TM-ALERT hjälper dig att fokusera på nuet men samtidigt vara nåbar när det gäller. Genom stark vibration, färgindikation och upp till en månads batteritid missar du inte viktiga telefonsamtal, meddelanden och möten. TM-ALERT:s unika design gör att du kan ha den på armen, i fickan eller i närheten. Fungerar med iPhone och Android och ihop med populära appar och naturligtvis T-Meeting.

 Kan även vara till stor hjälp för att komma ihåg att tex ta sin medicin vid rätt tidpunkt. Ställ in notiser i mobilens kalender och på TM-alert appen vilken färg som ska lysa, färdigt!

Var nåbar, bli varse

Alla som vill borde har rätt att finnas till hands när någon behöver en. Det gäller såväl akuta situationer som socialt över tid. Med TM-ALERT märker du om någon ringer eller skickar meddelanden. Du kan också koppla upp dig mot mobiltelefonens alarm (endast android). Det gör att du kan passa möten och bli väckt om du sover. Du märker direkt vad signalen gäller genom att kombinationer av färg på det blinkande ljuset samt olika vibrationsstilar.

Produktinformation

  • Fungerar både med Android och iPhone.
  • Bluetooth med upp till 20 meters räckvidd.
  • Passar med T-Meetings produkter.
  • Push-notifiering från Telefonsamtal, Bildtelefonsamtal, Alarm (Android, kräver extern alarm app på iOS), SMS (iOS), Facebook och Messenger och massor av andra appar.
  • Kan kopplas mot mobiltelefonens alarmfunktion.
  • Visuellt: lyser / blinkar i 6 olika färgkombinationer.
  • Vibration: Olika vibrationsmönster som kan ha olika längd.

Appen