Fri frakt inom Sverige / 2-5 vardagars leveranstid

Våga vara rädd - en bok om utmattningssyndrom

  • 189 kr

Produkten är tyvärr slut i lager :(

Dela

Louise S Hamqvist, VD berättar: Ofta lever vi med funktionsnedsättningar även med utmattning. Det tar mycket på krafterna att fungera i livet. Så därför finns här även en bok om en av de största hälsosjukdomarna i vår tid, utmattning. Väl läsvärd, korta kapitel och den första boken om personlig utveckling jag själv orkat läsa ut. 


Av Emma Holmgren

"Våga vara rädd är en makalöst bra, välskriven och berörande bok om utmattningssyndrom, den enda du bör läsa!" @villivonkansbooks

 

Boken är unik genom att egna upplevelser varvas med fakta om vad som sker i kroppen vid stress och utmattningssyndrom.  I boken får du som läsare följa utmattningssyndromet genom fyra faser: Uppvarvning, kaos, återhämtning och nyorientering. Andra upplagan är bland annat uppdaterad med kapitel som riktar sig direkt till arbetsgivare och anhöriga. 

Faktagranskad av specialistläkare inom stressmedicin:

"Viktig och välskriven bok, hoppingivande med stor igenkänning. Mycket värdefullt för en person med utmattningssyndrom, familj och arbetsgivare. Emma Holmgren beskriver ett komplicerat medicinskt förlopp på ett lättfattligt och korrekt sätt.  Det här borde vara en given läsning även för primärvårdsläkare, Försäkringskassan, politiker och landstingets tjänstemän inom sjukvårdssektorn."

 

Författare: Emma Holmgren

ISBN: 978-91-982885-0-6

Utgivningsdatum: 2015-12-10 (andra upplagan)

Omslag: Kartonnage (hårt omslag)

Antal sidor: 160

Utformad för att vara lättläst även för de med utmattningssyndrom som har svårt att ta till sig text, lite större teckensnitt och tydliga styckeindelningar.


Syntolkning: En svart siluett av en kvinna går mot en dörr/öppning där solen strålar in.