Fri frakt inom Sverige / 2-5 vardagars leveranstid

EasyFlex hårband för hörapparat/cochlear med blomma

  • 179 kr

Produkten är tyvärr slut i lager :(

Dela

EasyFlex är ett universellt hårband designat för alla “bakom örat” apparater – hörapparater och cochlear processor. Går att kombinera med att ha en hörapparat och ett cochlear på varje öra. Fungerar ej med Kanso eller Rondo.

Hårbandet har två reglerbara fästen som kan flyttas dit man vill bakom örat. Fästena har också två fickor, en mindre och en större, för att säkerställa att hörapparaten eller cochlear processorn sitter kvar på plats. Med denna smarta lösning kan den minsta till den största apparaten fästas i hårbandet.

EasyFlex hårband fungerar utmärkt för mindre barn som precis börjat utforska sin omgivning och ljud till större barn som lever ett aktivt liv och inte behöver tänka på att de kan tappa sin hörapparat eller CI.

EasyFlex hårband finns i två olika storlekar:

Small: 42-50 cm

Medium: 50-56 cm

Mät barnets huvud och välj storlek nedan

Bredd: 16 mm

Material: textil / nylon

Syntolkning: Bild 1: EasyFlex mörkrosa hårband med en vacker tygblomma. Bild 2: Samma mörkrosa hårband på ett vitt dockhuvud. Bild 3: Närbild på blomman och hårbandet med en hörapparat. Bild 4: Exempelbild på annat hårband, en flicka tittar in i kameran och gosar med en vit katt som har sitt huvud bortvänt. Bild 4: Bild på tre olika hårband i mörkrosa, blått och ljusrosa.