EasyFlex hårband för hörapparat/cochlear - Blåklint

EasyFlex är ett universellt hårband designat för alla “bakom örat” apparater – hörapparater och cochlear processor. Går att kombinera med att ha en hörapparat och ett cochlear på varje öra. Fungerar ej med Kanso eller Rondo.

Hårbandet har två reglerbara fästen som kan flyttas dit man vill bakom örat. Fästena har också två fickor, en mindre och en större, för att säkerställa att hörapparaten eller cochlear processorn sitter kvar på plats. Med denna smarta lösning kan den minsta till den största apparaten fästas i hårbandet.

EasyFlex hårband fungerar utmärkt för mindre barn som precis börjat utforska sin omgivning och ljud till större barn som lever ett aktivt liv och inte behöver tänka på att de kan tappa sin hörapparat eller CI.

EasyFlex hårband finns i två olika storlekar:

Small: 42-50 cm

Medium: 50-56 cm

Mät barnets huvud och välj storlek nedan

Bredd: 16 mm

Material: textil / nylon

Syntolkning: Bild 1: EasyFlex blått hårband med en vacker tygblomma. Bild 2: Samma blåa hårband på ett vitt dockhuvud. Bild 3: Bild på en leende flicka som tittar in i kameran, flickan har det blåa hårbandet på sig. Bild 4: Bild på tre olika hårband i mörkrosa, blått och ljusrosa.

179 kr

159 kr