Fri frakt inom Sverige / 2-5 vardagars leveranstid

Den stora frågestunden

  • 349 kr

Produkten är tyvärr slut i lager :(

Dela

Den stora frågestunden vänder sig till dig som är förälder till, eller jobbar med, barn, som har hörselnedsättning. 

Dessa 50 frågekort hjälper barn och vuxna att prata om barnets hörselnedsättning och andra viktiga ämnen såsom tacksamhet, motståndskraft och självkänsla. Frågekorten syftar också till att stärka barnets förmåga att öka sina möjligheter att själv påverka den vardag den själv lever i. Vi vet att bättre kunskap och positivare attityd till sin hörselnedsättning bidrar till en bättre förmåga att representera sig själv. 

Korten har gubbar som bär hörapparater och cochlear implantat med positivt budskap på baksidan av korten. ”Den stora frågestunden” är utvecklad och designad av Growing listening minds, tillsammans med illustratören Maria Lissjos.

Growing Listening Minds drivs av Tina Ibertsson som är audionom och medicine doktor i audiologi. Tina har över 18 års erfarenhet av att forska på barn med olika typer och grader av hörselnedsättning. Vid sidan om Growing Listening Minds arbetar hon som föreläsare och pedagog på audionomutbildningen vid Lunds universitet, där Tina är anställd sedan 2002. 

Tina är också utbildad mindfulnessinstruktör och EMCC certifierad föräldra-och familjecoach.