Fri frakt inom Sverige / 2-5 vardagars leveranstid

Sport hårband för cochlear barn/vuxen

  • 249 kr
  • 199 kr


I lager.
Dela

Sportbandet för dig som vill känna dig fri och inte behöva fundera på om processorn kan trilla av eller inte beroende på aktivitet. Här sitter det säkert på plats, hoppa, studsa, stå på händer, yoga, spring eller bara vara.

Sport hårbandet är designad för bakom-örat processor som ex Kanso och på-huvudet modeller som MEDEL Rondo/Samba /Amade och Cochlear.

Hårbandet är utrustat med två dubbla fickor för att hålla processorerna på plats (en av fickorna ser ni på bild nummer 3). Passar både till motionsrundan, fotbollsträningen som till vardaglig användning. Skyddar processorn mot både smuts, svett och att håller det säkert på plats.

Hårbandet är väldigt bekvämt, lätt och håller hög kvalité.  Rekommenderas varmt för en aktiv livsstil. 

Material: 93% bomull, 7 % elastan

Bredd: cirka 6-7 cm, hårbandet är designat efter formen på huvudet och är olika brett.

Storlek

Small: 44 cm -48 cm

Medium: 49 cm -54 cm

Large: 55 cm +


Syntolkning: Bild 1-2: Ett vitt dockhuvud med blått och rosa sporthårband på dig. Bild 3-5 En kvinna i ansiktsprofil med svart, gult och grått hårband på sig. Bild 6: Bild på kvinnan bakifrån, hon har brunt hår uppsatt i en knut. Bild 7: En man visar upp sitt gula hårband med ett cochlear implantat. Bild 8-9: Demonstration av hur fickan på insidan av hårbandet ser ut.