Fri frakt inom Sverige / 2-5 vardagars leveranstid

Memosys Teckenspråksmemory

  • 429 kr

Produkten är tyvärr slut i lager :(

Dela


UTGÅR UR SORTIMENTET

Har slutat tillverkas då företaget lagt ner. Ett helt nytt teckenmemo är på gång och finns här. Tryck på BEVAKA för att få uppdatering när det släpps.

Teckenspråksmemory för hela familjen. Här kan man lära sig enkla ord i det svenska teckenspråket på ett lätt och roligt sätt. Passar också utmärkt som läromedel i skolan och förskolan.

Spelaren får lära sig grundläggande ord, uttryck och introduceras till lärandet av det svenska teckenspråket och tecken som stöd oavsett ålder, tidigare erfarenhet och förutsättningar. Det fungerar som ett vanligt memoryspel, med tecken i det svenska teckenspråket som motiv. 

Varje ask innehåller 120 kort, jämt fördelade på 4 olika kategorier. Totalt finns alltså 60 par; 15 par i var kategori. 

I varje spel medförs ett instruktionsblad där spelregler, förklaringar till tecknen och ytterligare kompletterande tecken finns. Dessa tecken kan kombineras med spelets 60 tecken för att bilda enkla meningar. Syftet med spelet är kortfattat att ge folk en möjlighet att på ett roligt och lättillgängligt sätt lära sig enkla ord och fraser i det svenska teckenspråket.


Syntolkning: Röd ask med spelkort på teckenspråk, kort med tecken och text vad det är för tecken, en gul broschyr med svart text och händer.