Fri frakt inom Sverige / 2-5 vardagars leveranstid

Hoodie Vuxen med teckenpråk-tryck fram-Unisex

  • 789 krI lager.
Dela

Nu kan du mysa i en gosig hoodie med valfritt namn/ord* på svenskt teckenspråk!

Handalfabetet är exklusivt framtaget av Camilla Högberg, en väldigt talangfull konstnär och illustratör som själv är dövblind, för "Jag hör dig AB" och finns endast hos oss.  

Beställ en unik och personlig luvtröja med namn, smeknamn eller valfritt ord* (max 10 bokstäver) och få det på print med både stora bokstäver och svenskt teckenspråk. Ordet trycks på framsidan av tröjan, önskas det på baksidan/ryggen istället, lägg en kommentar i kassan.

Vill du ha tecknet "I love you" (kommer placeras sist efter namnet/ordet med ett litet mellanrum) eller bara med tecken utan bokstäver, skriv i fältet för meddelande vid beställning så ordnar vi det gärna!

 Svart och grå finns i upp till storlek 5XL. Tänk på att trycket kan uppfattas litet vid större storlekar, rekommenderar att välja ett ord med minst 4-5 bokstäver så det inte "försvinner". Hela handalfabetet/positiva budskap har samma mått på trycket oavsett storlek på tröjan.

Du kan lägga till tryck på ryggen, hela handalfabetet och positiva budskap (endast ett ord/namn per tröja). För att lägga till tryck tillkommer en kostnad.

Sweatshirt med luva i unisexmodell, dvs passar båda dam, herr och hen. Borstad insida, dragsko i huva och ficka framtill. Smart detalj för att kunna använda hörlurar finns.

Kvalité:  65% polyester, 35 % bomull, 280 g/m²

OBS! Då detta är en beställningsvara är det längre leveranstid, cirka 3 veckor innan de skickas iväg (det är en uppskattning av leveranstiden), vi ska göra allt för att du ska få din beställning så fort som möjligt. Är det bråttom rekommenderar vi att köpa ett presentkort istället

FAQ – Svar på vanliga frågor hittar du HÄR.

Ej någon bytes eller ångerrätt på namn/ord produkter. Bilderna är exempel och det färdiga trycket kan variera.

Om du inte vill vänta på övrigt beställda produkter lägg gärna två separata beställningar.

STORLEKSGUIDE

Herr/unisex  X-SmallSmallMediumLargeX-LargeXX-Large3XL
Bröstvidd90-9394-9798-101102-105106-109110-113114-117
Midjemått78-8182-8586-8990-9394-99100-104105-109
Alla mått i storleksguiden är kroppsmått i cm.*Förbehåller oss rätten att neka order vid olämpligt, stötande och/eller diskriminerande ordval.